Un bon catàleg ben argumentat de tot allò que cal evitar a l’hora de constituir una societat és, sens dubte, un article molt preuat per a un emprenedor. Aquest document valuós és el que Ceca Magán Abodgados i l’Editorial Rasche
han tret a la llum i que han presentat aquest dilluns a Foment del Treball en una sessió que ha servit per subratllar, de la mà d’experts, qüestions fonamentals a l’hora de constituir una nova societat. Precisament, el document, en format de llibre, duu el títol diàfan de Qué no hacer al constituir una Sociedad i encapçala una nova col·lecció que precisament han impulsat Ceca Magán i Rasche per analitzar tot el que envolta el fenomen empresarial i sobretot els projectes d’emprenedoria i que preveu nous títols sobre Qué no hacer en la contratación laboral, Qué no hacer al crear mi propia marca de empresa i Qué no hacer al elaborar un convenio de empresa.
La sessió, que ha obert el president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, ha comptat pròpiament amb la presentació d’aquest primer volum de la col·lecció a càrrec de l’editor, Fernando de Rasche Santaolalla. A més, ha comptat amb les aportacions analítiques sobre pactes privats d’empresa i sobre competitivitat respectivament a càrrec d’Antonio Valmaña Cabanes, doctor en Dret i advocat a Ceca Magán, i Marcos Urarte, consultor estratègic i d’alta direcció. A més a més, donada l’actualitat de la normativa, J. Nicolás de Salas, soci de Ceca Magán i director del despatx a Barcelona, ha reflexionat sobre la nova Llei d’Emprenedors.
Assessorament preventiu des de l’experiència
El llibre Qué no hacer al constituir una Sociedad, i de fet tota la col·lecció, neix per la voluntat de Ceca Magán Abogados “d’aportar la nostra col·laboració a aquelles persones que han decidit llançar-se a emprendre un negoci”, segons ha explicat J. Nicolás de Salas. A més, ha afegit, “Ceca Magán ha traslladat al llibre la seva experiència en matèria societària de forma que el contingut pugui servir a un emprenedor com a assessorament preventiu”. De Salas ha subratllat que “volem fer entendre a l’emprenedor que és tan important tenir totes les parcel·les legals ben lligades com fer créixer el negoci”.
En aquest primer títol de la col·lecció han intervingut set autors especialitzats que han abordat qüestions fonamentals relacionades amb la posada en funcionament d’una societat, que van des d’una acurada redacció dels estatuts fins a l’adequada valoració d’una web corporativa, passant per evitar la síndrome de ‘caixa única’ o no abusar de pactes privats entre socis.
Comments are closed.