Menu

marzo, 2024

19mar9:1510:30Desenmbarcament en Àsia: Posta en marxà de l’operativa d’una empresa i la seva estratègia de negociPuesta en marcha de la operativa de una empresa y su estrategia de negocio9:15 - 10:30 OnlineACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Martes) 9:15 - 10:30

Lugar

Online

Detalles del evento

INSCRIPCIÓN GRATUITA, AQUÍ

 

Àsia, amb el seu ràpid creixement econòmic, representa una oportunitat per a les empreses que busquen expandir-se i consolidar la seva presència a nivell global. Això no obstant, per tenir èxit és crucial adoptar un enfocament operatiu i estratègic que tingui en compte les particularitats culturals, econòmiques i polítiques de cada país i regió. Conèixer el marc regulador i normatiu, la constitució correcta de l’empresa, aspectes fiscals i el posterior enfocament d’una estratègia de desenvolupament de negoci adequada es presenten com a pilars fonamentals per al desembarcament a Àsia. Al llarg d’aquesta sessió, els ponents donaran resposta a aquestes i altres qüestions sobre com expandir la seva empresa al continent asiàtic i la presa de decisions correcta sobre això.

 

PROGRAMA

09.15 Benvinguda

Kilian Garcia, Director Departament Internacional. Foment del Treball

Santiago Castejón, Head of Marketing and Communication & Business Development. NET CRAMAN

09.20 Hong Kong i Singapur com a porta d’entrada a Àsia: Marc  normatiu legal i fiscal

Laura Herrera Insuela,  Head of corporate services. NET CRAMAN
Angie Salinas Garzón, Corporate services advisor. NET CRAMAN

09.45 Estratègies de DN des de Hong Kong / ¿Quin rol juega Hong Kong de cara al desenvolupament de negoci  en la regió ?

Alfonso Ballesteros, Director & Founder.  CROSSBOW

10.15 Q & A 

10.30 Fi de la sessió

 

Amb la col·laboració de: 

Organizador

Internacionalinternacional@foment.com

X
X