Menu

diciembre, 2023

19dic9:4511:30Saps con gestionar l’amiant en la teva empresa?9:45 - 11:30 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

Horario

(Martes) 9:45 - 11:30

Detalles del evento

 

Saps com gestionar l’amiant en la teva empresa?

Saber cómo gestionar de forma segura els materials amb amiant presents en el lloc de treball és una assignatura obligada per a tots els actors relacionats en la gestió de la prevenció de riscos laborals quan aquest material està present. Per a una correcta gestió de l’exposició a l’amiant és imprescindible que tant prevencionistes, responsables i persones treballadores coneguin les característiques més importants del mateix dins de cada àmbit d’aplicació i influència. S’ha de fer una menció especial als treballs o sectors relacionats amb la retirada i eliminació d’aquest material.

Aquesta sessió pretén respondre als interrogants generats per les obligacions a les que es veuen subjectes les empreses amb presència d’amiant en les seves instal·lacions, així com les prescripcions que ens afecten en relació a l’eliminació del mateix. La publicació de la norma UNE 171370-2 introdueix a més nous reptes en el desenvolupament d’aquesta activitat preventiva.

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X