Menu

noviembre, 2023

29nov10:0011:30Actividad finalizadaEina de validació de competències del tècnic de PRL10:00 - 11:30 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Miércoles) 10:00 - 11:30

Detalles del evento

Eina de validació de competències del tècnic de PRL

Estem en un moment crític per a la professió del tècnic de PRL on s’ha de donar el salt que permeti garantir un posicionament estratègic dels professionals de la seguretat en les organitzacions.

El nostre entorn social i laboral és cada vegada més complex i requereix del desenvolupament i la consolidació d’un conjunt d’habilitats que permeti als professionals adaptar-se i treure el màxim rendiment a les seves capacitats tècniques i interpersonals, generar influència i convertir-se en facilitadors del canvi.

En aquest context, des de Foment del Treball s’ha elaborat una Eina de validació de les competències del Tècnic de PRL que serveix com autodiagnòstic i facilita un pla de millora en el desenvolupament preventiu dels professionals del sector.

Durant la jornada presentarem l’eina, abordarem la importància del desenvolupament competencial i veurem la seva aplicació en alguna organització. 

Per inscriure’s en format on line s’ha de descarregar el programa

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X