Menu

noviembre, 2023

16nov9:4511:50Actividad finalizadaCom incideixen en l’empresa els darrers avenços científics per prevenir el càncer de pròstata?9:45 - 11:50 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Jueves) 9:45 - 11:50

Detalles del evento

Com indiceixen en l’empresa els darrers avenços científics per prevenir el càncer de pròstata?

Foment del Treball i la Fundació Oncolliga organitzen la tercera jornada sobre el càncer de pròstata. En aquesta nova trobada, s’exposaran els darrers avenços científics per prevenir aquesta malaltia i com treballen les empreses per difondre’ls i aplicar-los al seu personal.

El càncer de pròstata és el més comú entre els homes, però l’increment de les determinacions de l’Antigen Prostàtic Específic (PSA) ha afavorit la detecció i, per tant, la incidència. A més a més, les noves teràpies hormonals han demostrat que incrementen la supervivència i milloren la qualitat de vida.

Aquesta jornada s’emmarca en la campanya Enormement invisible que es va posar en marxa el juny passat, amb el suport de Janssen, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Pròstata per donar visibilitat a aquesta malaltia.

La campanya també ha arribat a les farmàcies de la província de Barcelona amb la distribució de fulletons informatius sobre què s’ha de fer per prevenir el càncer de pròstata.

 

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X