Menu

julio, 2023

12jul10:0012:30Actividad finalizadaErgonomia i psicosociologia amb igualtat de gènere10:00 - 12:30 C =Prevenció de Riscos LaboralsACTIVITAT FINALITZADA

INSCRÍBETE A LA ACTIVIDAD

Reservas cerradas

¿No puedes asistir al evento?Cambiar mi reserva

Horario

(Miércoles) 10:00 - 12:30

Detalles del evento

Ergonomia i psicosociologia amb igualtat de gènere

Els nous canvis socials i legals en relació a la perspectiva de gènere han anat introduint en la societat i en les empreses una sèrie d’aspectes de millora en la seva gestió.

Les empreses estan començant a adaptar-se a aquesta qüestió de forma pràctica, mitjançant diverses accions i procediments pràctics. S’han trobat dificultats en l’adaptació en la pràctica de les diferents qüestions de gènere, i s’han anat resolent mitjançant aquests avanços, de diferents maneres, dependent de les circumstàncies de cada empresa.

Per tot això, es tracta de traslladar les pràctiques d’aquestes empreses pioneres, perquè totes les altres puguin beneficiar-se del camí recorregut i de les millores introduïdes. Per a això, considerem que el més il·lustratiu és que ens expliquin els seus propis casos.

La psicosociologia ha estat una de les matèries pioneres en l’abordatge de la perspectiva de gènere, juntament amb l’ergonomia on fins i tot algunes metodologies distingeixen entre diferents sistemes de càlcul. 

Els riscos psicosocials, a més, inclouen factors de risc com compensació o altres organitzacionals, que podrien estar marcats per una perspectiva de gènere, per això es tracta d’identificar com es poden abordar els treballs pràctics, per poder obtenir informació al respecte. 

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, dirigits a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Expedient núm. STC028/22/000003.

               Amb el suport de:

Organizador

Of. Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals

X
X