Combinar accions presencials i online, pot ajudar l’empresa no només a fidelitzar el talent, sinó a atraure’l, millorar el benestar de la seva plantilla i el clima laboral implantant una cultura organitzacional que fomenti els 5 pilars del benestar: físic, emocional, financer, social i comunitari.
En la jornada, es va fer la presentació d’una’enquesta que té per objectiu identificar les accions, estratègies i projectes que les grans empreses catalanes estan realitzant per promoure el benestar en el treball. De la mà de diferents bones pràctiques, es van descobrir les claus per crear un pla de benestar integral, es van donar a conèixer els principals factors d’èxit per desenvolupar plans de benestar globals i deslocalitzats, comprenent com la tecnologia permet connectar totes les seus a nivell mundial i/o nacional, com afrontar el desafiament cultural que comporta un projecte de tal magnitud i quins departaments són de vital importància per a l’èxit del projecte.
Vídeo de la jornada
Estudi sobre la situació actual i de futur del benestar en el treball a les empreses catalanes
Amb l’objectiu d’identificar les accions, estratègies i projectes que les grans empreses catalanes (≥250 treballadors) estan realitzant per promoure el benestar en el treball, així com la tipologia i les característiques d’aquestes iniciatives, estem desenvolupant un estudi sobre la situació actual i de futur del benestar en el treball.
Estem interessats a conèixer els projectes de promoció de la salut en el treball que s’han dut i s’estan duent a terme per les empreses catalanes i per aquest motiu, li demanem que ens ajudi a identificar-los mitjançant aquesta enquesta.
Documentació de la jornada
Programa
Claus per crear un projecte global i deslocalitzat de benestar.
Ponència
Claus per crear un projecte global i deslocalitzat de benestar.
Sra. Estel Mallorquí.
Ponència
Experiència pràctica / casos d’èxit. Sacyr.
Sr. Ángel Prieto.
Ponència
Experiència pràctica / casos d’èxit. Ciments Molins.
Sr. José Antonio Ayuso.
Comments are closed.