La pandèmia de la Covid-19 ha generat un impacte significatiu en la salut mental dels ciutadans i els empleats de les organitzacions no estan sent aliens a aquest fenomen. És evident que la pandèmia ha anat acompanyada de canvis en les condicions i l’organització del treball.
Treballar en temps de la Covid-19 ha exigit i està exigint un esforç d’adaptació important tant per a les empreses com per als treballadors i, per aquest motiu, és imprescindible atendre els riscos psicosocials i organitzatius que contribueixen a generar un malestar psicològic als treballadors i gestionar-los de manera eficaç des de làmbit de lempresa.
Per aquest motiu, Foment del Treball ha editat una Guia de Gestió dels factors de risc psicosocial relacionats amb l’etapa post Covid-19. Aquesta publicació, editada per Foment del Treball, planteja els principals reptes que s’estan trobant les organitzacions a l’etapa post Covid-19 a nivell psicosocial i es faciliten una sèrie d’eines per a la gestió amb l’objectiu de promoure un afrontament psicològic òptim de la situació i millorar la salut i benestar dels empleats.
Us convidem a visualitzar l’enregistrament del Webinar, realitzat per presentar la citada guia i compartir algunes experiències d’empreses que han exposat les bones pràctiques implementades en aquesta matèria.
Vídeo de la jornada
Documentació de la jornada
Ponència
Presentació de la Guia de Gestió dels factors de risc psicosocial relacionats amb l’etapa post Covid-19. Sra. Placer Vieco
Ponència
La importància de l’estratègia en la intervenció psicosocial.
Sr. Juan Carlos Tena.
Ponència
La importància de la part qualitativa en l’avaluació dels riscos psicosocials. L’experiència d’Archroma. Sr. José Cantarero.
Ponència
Intervencions després de l’informe psicosocial a TITSA. Sra. Esther Armas.
Ponència
Tendències en psicosociologia en relació amb la cultura preventiva. Sra. Placer Vieco.
Guia
Gestió dels factors de risc psicosocial relacionats amb l’etapa post Covid-19.
Comments are closed.